Щороку 31 грудня люди починають поводитися дивно, передає sutura.org.ua З ранку і майже до самого вечора вони готують, при цьому майже нічого не їдять, а ближче до півночі сідають за стіл і починають їсти. Багато.

З’їдаються тазики салатів, кілька варіантів гарячого, випивається море шампанського і міцніших напоїв, деякі, особливо стійкі, майже під ранок добираються до десертів, інші приступають до торта тільки ввечері 1 січня.

Довгі роки Новий рік відзначається, насамперед, рясним застіллям, а вже потім веселими гуляннями. І якщо гулянню можуть перешкодити морози та погана погода, то для новорічного банкету немає перешкод. Навіть у роки фінансових криз і в часи тотального дефіциту столи ломилися від страв.

За кілька днів організм легко набирає 3-5 кг. Тим, хто веде досить активний спосіб життя, ці кілограми не страшні, вони йдуть за тиждень після свят. Але більшість офісних працівників стають важчими надовго, іноді назавжди.

У рамках боротьби з ожирінням та лишньою вагою вирішили заснувати Міжнародний розвантажувальний день.

Не відкладаючи на потім, ми закликаємо вас вже 5-го січня відзначити початок року легким харчуванням, завдяки якому організм ізбавиться від лишньої їжі, настрій підніметься, а ви увійдете в новий рік без перевантаження.

Відзначати свято легко – головні правила Міжнародного розвантажувального дня

баланс білків, жирів, вуглеводів,

дефіцит калорій

Шкірному під силу протриматися один день на славу стрункої талії та міцного здоров’я.

Все, що потрібно для святкування – менше їсти, але не голодувати. Після рясної їжі рівень цукру в крові нестабільний, тому постійно виникає помилкове відчуття голоду, впоратися з яким буває непросто.

Найкраще проводити розвантажувальний день на повноцінному збалансованому раціоні зі зменшеною калорійністю. У цьому випадку вас порадує не лише результат, а й самопочуття.