1. волоські орехи.

Волоські горіхи покращують роботу кров’яних судин, захищають від захворювань серця та розвитку діабету. Справа в тому, що вони містять велику кількість антиоксидантних поліфенолів, – з’єднань, взаємодіючих зі шкідливими вільними радикалами. У волоських горіхах багато білка, вітамінів та мінералів, передає sutura.org.ua

2. брокколі.

Брокколі вважають найкращим джерелом сульфорафану – речовини, що характеризується протираковими та антибактеріальними властивостями. Плід захищає імунну систему від типових факторів старіння, таких як серцево-судинні захворювання, дегенеративне захворювання суглобів та діабет.

3. кориця.

Кориця сприяє синтезу колагену в шкірі, тим самим омолоджуючи клітини та активуючи гормон росту. Містити антиоксиданти пряність зменшує ризик серцево-судинних захворювань.

4. темний шоколад.

Головний інгредієнт темного шоколаду – какао – містить епікатехін, що характеризується антиоксидантними властивостями.

Всіма улюблена солодкість регулює кров’яний тиск, роботу серця і також запобігає вікове недоумство.

5. Червона капуста.

Червона капуста містить антоціані – речовини, що захищають від раку. Вона також покращує роботу серця та головного мозку, стабілізує стан колагену та тканин шкіри в цілому, тому плід вважають головними джерелами молодості.

6. чеснок та лук.

Допомагають запобігти сердечно-судинним захворюванням і знижують ризик розвитку недоумства, а також хвороби альцгеймера. Вони також багаті на антиоксиданти.

7. петрушка.

Вживання петрушки сприяє очищенню крові та вироблення глутатіону – речовини, яку називають “Ферзем Антиоксидантної Захисту”.

8. лимон.

Лимонний сік багатий витамином з антиоксидантами. Він сприяє очищенню крові від токсинів.