Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Чому не можна кип’ятити воду двічі
На жаль, та вода, яка надходить у наші будинки через систему водогону, містить не тільки свої корисні властивості, але й має у своєму складі елементи хлору, різні важкі з’єднання та шкідливі домішки, з якими навіть сучасні фільтри не завжди справляються.
Та й підземні джерельні води, на думку фахівців, у нинішніх умовах загрязнення ґрунтів не гарантують тієї кришталевої чистоти, якою вони славилися.
Одним з основних способів знезараження та покращення якості споживаної води було і залишається її кип’ятіння, при якому вбиваються множинні бактериї, знижується вміст хлору, вода стає м’якшою.
Але…. Численні дослідження кип’яченої води показали, що важкі метали не пропадають при такому способі обробки води, а деякі частинки хлору можуть вступати в контакт з іншими елементами і перетворюватися на дуже шкідливі речовини.
Якщо ж одну і ту ж воду кип’ятити по кілька разів, що часто практикується особливо в офісах і на підприємствах в обідню годину, то концентрація таких небезпечних для організму сполук збільшується з кожним разом, а частка корисних сполук кислорода зменшується до мінімуму.
Інакше висловлюючись, вода з “живою” і корисною (навіть щодо) перетворюється на “мертву” і шкідливу.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!