Про те, що вживати у їжу свіжий хліб небезпечно для організму, нам розповіли дієтологи. Вони зазначили, що свіжоприготовлені хліб та булочні вироби відрізняються від тих, що трохи полежали своєю структурою, складом кислот, інформує sutura.org.ua

За словами фахівців, зміна кислотних властивостей продукту може визначати ступінь його корисності або шкоди для шлунку. Дієтологи попередили, що “споживання свіжого хліба людьми із захворюваннями органів шлунково-кишкового тракту може призвести до появи загострень”.

Фахівці підкреслили, що для кращого засвоєння травною системою організму варто вживати підсохлий хліб, який полежав деяку годину після випічки.

Дієтологи уточнили, що “з’їдений через вісім годин після випічки хліб усвоиться організмом набагато краще”.

Але найкраще, на їхню думку, вживати вчорашній хліб, який “полежав близько доби”.

Фахівці також додали, що потяг до свіжої випічки цілком може бути залежністю.