Чому рис не варто їсти людям із захворюваннями серцево-судинної системи.
Цей продукт може сприяти закупорці артерій.
Захворювання серцево-судинної системи лідирують за кількістю летальних випадків у всьому світі. Тому фахівці настійно рекомендують відповідально підходити до свого харчування, виключаючи продукти, які можуть призвести до закупорки артерій.
До них належать хліб, макарони і, несподівано, рис, який раніше вважався корисною та дієтичною крупою, що є у різноманітних дієтах.
Тепер експерти стверджують, що в рисі абсолютно немає корисних волокон, мінералів та вітамінів. Особливо якщо це очищений білий рис, який під час переробки організмом перетворюється на сахар і відкладається на стінках сосудів та у всіх інших місцях у формі жиру.
Зате корисно їсти цільнозернові продукти. Наприклад, висівки, у яких достатньо клітковини, антиоксидантів та мінералів з витаминами.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!