Даруємо знижку -10% по промокоду HALAT5
Дієтолог назвав тижневу норму вживання ковбасних виробів
На думку експертів, ковбасні вироби не належать до продуктів, які рекомендовано вживати при здоровому харчуванні. Склад ковбас містить у собі речовини, які згубно позначаються на здоров’ї. Але якщо вживати їх не часто, тоді загрози не буде, інформує sutura.org.ua
Яка ковбаса вважається найшкідливішою для здоров’я?
Дієтолог рекомендує споживати ковбасні вироби 2-3 рази на тиждень, тоді вони не зашкодять організму. Інакше можна спровокувати проблеми зі здоров’ям, зокрема із серцево-судинною системою. Річ у тім, що у ковбасах, сосисках і сардельках міститься така кількість насичених жирів та нітритів, яка здатна нашкодити організму.
Гастроентеролог підкреслює, що, якщо у ковбасних виробів насичений розовий колір, тоді він містить багато нітритів, які можуть спровокувати розвиток онкологічних захворювань.
Спеціаліст також повідомляє, що ковбасні вироби містять фосфати, що негативно впливають на засвоєння кальцію організмом, тим самим шкодячи кістковій системі.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!