Дієтологи назвали найбезпечніше м’ясо для шашлику
Фахівці не рекомендують зловживати шашликом, оскільки при його приготуванні на багатті у м’ясі утворюються канцерогенні речовини. Вони небезпечні тим, що провокують розвиток тяжких захворювань, у тому числі і онкологічних.
Дієтологи стверджують, що найбезпечнішим м’ясом для шашлику є курка та індючка. Однак важливо пам’ятати про те, що м’ясо має бути свіжим і якісним. Найнебезпечнішим названо баранину, оскільки вона володіє максимальною жирністю та вагою для системи травлення, а цей ефект посилюється набутими при смаженні канцерогенами.
Традиційний шашлик зі свинини експерти з харчування називають самим калорійним. Його радять вживати не більше двох шматочків за раз.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!