Дієтологи розповіли, як правильно сортувати та зберігати продукти

Головна / unsorted / Дієтологи розповіли, як правильно сортувати та зберігати продукти

Дієтологи, що працюють у центрі харчування “Alimmenta”, розповіли про те, як слід правильно сортувати та розкладати продукти, для того щоб вони не псувалися заздалегідь і завжди опинялися під рукою у потрібний момент. Перш за все місце для зберігання повинно бути позбавлене прямого попадання сонячних променів.

Продукти необхідно тримати у закритих полицях або у холодильнику. Сортувати їх дієтологи рекомендують за групами або за датами, ґрунтуючись на закінчення терміну придатності. Продукт, куплений раніше за інших, слід з’їдати в першу чергу, а свіжіші потрібно зберігати в глибині полиці. Сортують їжу також і за типом: макарони, крупи, консервація, сухі сніданки, соуси, приправи, овочі і так далі.

Кожен продукт повинен мати спеціально відведене йому місце. Порядок на кухні дозволити пані завжди швидко знаходити необхідний їй інгредієнт, не витрачаючи даремно годину на його пошук.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!