Єдиний правильний спосіб розморозити м’ясо за кілька хвилин
За словами кухаря, існує єдиний правильний спосіб розморозити м’ясо лише за 15 хвилин. Даний спосіб, на відміну від інших, не робить негативного впливу на якість і смак продукту.
Виймайте з морозильника м’ясо в ідеалі має повільно розморожуватися при кімнатній температурі, але цей спосіб відрізняється тривалістю і тому не найпрактичніший. Нерідко, прагнучи прискорити відтавання м’яса, його поміщають у гарячу воду, але фахівці не радять так робити.
Дуже гаряча вода руйнує волокна, що вбиває м’ясо, воно втрачає свої смакові якості. Існує більш ефективний, а головне, правильний спосіб розморозити продукт за кілька хвилин.
Потрібно зігріти один літр води до температури не більше 40 градусів, налити в ємність, додати дві столові ложки кухонної солі. У цій рідині слід хвилин 15-20 потримати шматок м’яса – сіль прискорити розчинення частинок льоду, а м’ясні волокна не будуть зруйновані завдяки м’якій температурі води.
Червоне м’ясо містить важливі макро – і мікроелементи, включаючи білок, залізо, цинк, селен, калій, витамин D та ряд витаминів групи B, багато з яких важливі для здорової неврологічної функції.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!