Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Кардіолог попередив про небезпеку м’яса
М’ясо становить більшу частину раціону українців – його їсти іноді не один, а кілька разів на день. Багато національних страв готуються з цього продукту. Однак щоденне споживання м’яса погано сказується на здоров’ї та тривалості життя, вважає кардіолог.
Порція м’яса щодня підвищує рівень жирів та холестерину в організмі, заявивши експерт. Це може призвести до раку та діабету. Кардіолог додав, що опасность ховається не тільки в самому м’ясі, а й у гарнірах, які до нього подаються.
Наприклад, білий хліб, який наповнений рафінованими вуглеводами. Популярний соус до м’яса, кетчуп містить багато цукру. До того ж м’ясні страви часто приправляють великою кількістю солі.
Кардіолог зазначив, що необов’язково виключати улюблений продукт назавжди зі свого раціону. Червоне м’ясо можна їсти час від часу без шкоди для здоров’я. Лікар радить обмежитися, наприклад, одним куском нежирної говядини раз на тиждень.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!