Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Лікарі розповіли про шкоду дешевих каш
Окремі види каш шкідливо вживати в їжу, тому як вони роблять кістки більш крихкими і провокують проблеми із шлунково-кишкового тракту. На думку лікарів, такими продуктами є вівсянка, манна крупа та рис.
Згідно з версією медиків, у разі регулярного вживання вівсяної, рисової та манної каш з організму починає вимиватися такий корисний елемент, як кальцій. Після цього у значній мірі збільшується можливість захворіти на остеопороз, також виникають неприємні відчуття в кінцівках.
Вівсяна каша містить у собі фітин, який запобігає нормальному засвоєнню кальцію. Ще меншою корисністю володіє манка, через яку організм не може повноцінно сприймати залізо та витамин D. Якщо людина постійно її їсть, то у неї починають з’являтися висипання алергічного характеру. Цей продукт досить калорійний, тому від нього необхідно відмовитися від лишніх кілограмів людей.
Рис теж виявився небезпечним для здоров’я, але варто наголосити, що мова йде про шліфовану білу крупі. У процесі обробки вона збавляється майже від усіх витаминів, при цьому зберігає в собі крахмаль у великому обсязі. Регулярне поїдання рису не дає можливості нормально працювати кишечнику, несе він шкоду і тим, у кого є запори і велика вага.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!