Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Назв популярний на кухні продукт, який здатний захистити від раку
Ведення здорового способу життя і довголіття невід’ємно пов’язані один з одним. Експерти відзначають важливість правильного харчування, адже деякі продукти можуть запобігти небезпечним захворюванням. Так, вчені виявили цілющі властивості у популярної добавки до їжі.
Дослідження показали, що хрін – пряний та гострий на смак овоч, який використовують як приправу до страв – багатий рослинними сполуками, які знижують ризик виникнення раку. Овоч містить глюкозинолати та ізотіоціанати, які пригнічують ріст ракових клітин, заявляють вчені.
За словами фахівців, глюкозинолат синігрин, який присутній у хроні, працює як антиоксидант і бореться з пошкодженням клітин, викликаним вільними радикалами. Високий рівень цих молекул провокує небезпечні захворювання та рак у тому числі.
Крім того, дослідження показують, що речовини, які містяться в хріні, запобігають раку товстої кишки, легенів та шлунка. Так, корінь багатий на фермент пероксидазу, який активує і підсилює потужні протиракові сполуки, що вбивають ракові клітини підшлункової залози.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!