Даруємо знижку -10% по промокоду HALAT5
Названо несподівану опасність меду
Норма меду, як і іншого підсолоджувача, має становити всього 30 грамів на день, інформує sutura.org.ua
Заміна цукру медом та іншими підсолоджувачами у каві, чаї та інших продуктах не приносити користі здоров’ю.
Дослідники пояснили це тим, що мед вважають абсолютно здоровою солодкістю і нерідко додають його багато. Крім того, продукти з медом в результаті містять велику кількість цукру.
Норма меду, як і іншого підсолоджувача, становить лише 30 грамів на день. При додаванні однієї 7-грамової ложки у напій залишається шість грамів так званого вільного цукру. Якщо таку ж ложку звичайного цукру покласти в чай, то буде лише чотири грами.
Вільний сахар — це моносахариди, наприклад, фруктоза, глюкоза та дисахариди — сахароза або звичайний сахар, які додаються в їжу та напої, а також містяться у фруктових соках, сиропах та меді.
Маркетингові прийоми призводять до того, що споживачі не розуміють, що таке вільні сахари, які продукти містять їх і як вони сприяють загальному споживанню цукру на день.
Надто велика кількість калорій, що надходять з цукрів, сприяє ризику ожиріння, діабету 2 ступеня, деяких видів раку, захворювань зубів та печінки.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!