Стають токсичними: чотири продукти, які не можна розігрівати
Деякі страви потрібно з’їдати відразу і викидати залишки, тому що при розігріві в них утворюються токсичні речовини, через що можна…
Деякі страви потрібно з’їдати відразу і викидати залишки, тому що при розігріві в них утворюються токсичні речовини, через що можна…
Оскільки в змаженій картопле міститься велика кількість вуглеводів і жиру, вона вважається досить серйозним навантаженням для травної системи. Тому її…
Шуми, свист та інші звуки при диханні досить часто є ознакою опухоли у легенях. Фахівці Національної служби охорони Здоров’я Великобританії…
Гикавка, що виникла у найбільш невідповідний момент, може стати дуже неприємним сюрпризом. Тому кожна людина, що не бажає нерозумно виглядати…
Рослинні продукти, які споживаються вагітними жінками, переробляються кишковою мікробіотою на хімічні речовини, деякі з яких можуть проникати через плацентарний бар’єр…
Як чорна, так і біла шовковиця багаті на витамини та корисні елементи. Ці ягоди — один з найсильніших природних засобів,…
Вчені назвали продукти, вживання яких може полегшити процес відмови від нікотинової залежності. Вони стверджують, що цитрусові можуть допомогти відбити бажання…
Сіль – це чудова природна речовина, що володіє безліччю корисних властивостей. Особливо корисна натуральна сіль. У неї ідеальний мінеральний склад,…
Спільне італійсько-польське дослідження показало, що деякі продукти можуть мати приставку «супер», коли йдеться про покращення роботи мозку – їх споживання…
Це може прозвучати трохи дивно, але якщо ти хронічно втомився, то у нас тобі гарні новини. Відтепер це не означає,…
Дієтологи, що працюють у центрі харчування “Alimmenta”, розповіли про те, як слід правильно сортувати та розкладати продукти, для того щоб…
Перед ученими постало питання: як часто треба приймати душ? Так ось, дослідники вважають, що сучасні жителі великих міст, можливо, роблять…