Не сортовані

Косметолог назвала продукти, які викликають велику кількість прищів на обличчі

Серед продуктів, що провокують шкірне запалення та прищі на обличчі, фахівчиня виділяє сахар, кофе, молоко, джерела глютену та інші. Продукти,…

Чому деякі люди стикаються з пивним животом і чому це небезпечно для здоров’я?

Виявляється, що мати тонку талію — не лише красиво, а й важливо для здоров’я. Недарма всіх японців, у яких обсяг…

Вчені вилікували спадкову втрату слуху

Використовуючи новий метод генної інженерії, відомий як базове редагування, дослідники з Бостонської дитячої лікарні та Інституту Броуд у Массачусетському технологічному…

Дієтологіня назвала низькокалорійні продукти, які надовго насичують

Огірки, кабачки, варена картопля належать до низькокалорійних продуктів, які забезпечують довге насичення, – їх назвала дієтологія з Іспанії Палома Кінтана….

Вчені стверджують, що комарі відчувають кров за запахом, і 1 група – їх улюблена

Вченим ще не вдалося розробити певного діючого захисту від цих настирливих насекомих, крім як використання спеціальних спреїв (до яких комарі…

Підвищився тиск: як його знизити народними способами

Гіпертонія – серйозне захворювання, що потребує спеціалізованого лікування. При підвищенні тиску і погіршенні самопочуття рекомендується, по-перше, відвідати лікаря. Він повинен…

Вчені заперечують зв’язок між негативними емоціями та виникненням раку

Негативні емоції та образи не можуть бути причиною виникнення онкологічних захворювань. Це небезпечна помилка, яку іноді розповсюджують навіть сучасні медичні…

Цвіль: чим вона небезпечна і які хвороби може викликати?

Захворювання легенів, шлунково-кишкового тракту, алергія і навіть сильне відруєння – ці серйозні проблеми може викликати навіть «невидима» цвіль. Найчастіше цвіль…

Скільки йоду потрібно для здоров’я дитини та в яких продуктах його шукати

Дисбаланс йоду в організмі дітей може викликати захворювання щитовидної залози, і, як наслідок, дисбаланс гормонів — втома, ожиріння, розумові нездужання….

Які продукти ефективно знижують ризик розвитку діабету

Як повідомили вчені з Нідерландів та США, вживання цільнозернових круп знижує ризик розвитку діабету іншого типу. Фахівці проаналізували дані кількох…