Паста Амосова – це унікальна авторська розробка, корисна для серця та імунітету. Цю суміш своїм пацієнтам прописував її творець, академік Амосов, передає sutura.org.ua

Микола Амосов, кардіохірург і академік, був відомий не тільки майстерно виконаними операціями та новітніми методами хірургічних операцій на серці.

Своїм пацієнтам Микола Амосов давав багато життєво важливих порад про користь фізичних вправ та здорового харчування.

Він створив рецепт унікальної пащі, що живить сердечну м’яз, зміцнює її та сосуди і підвищує імунітет.

Вітамінна паста Амосова є джерелом витаминів, антиоксидантів та мікроелементів, яких потребує серце та організм в цілому.

Зачем приймати пасту Амосова?

Ось далеко не повний перелік її достоїнств:

  • зміцнює імунітет;
  • зміцнює сердечну м’яз і судини, підвищуючи їх еластичність;
  • нормалізує кровообіг, живить серце та інші органи кислородом;
  • лагодити протизапальну дію, забезпечуючи профілактику та лікування атеросклерозу;
  • містить витамин С, який допомагає у засвоєнні заліза.

Рецепт пащі Амосова:

Паста Амосова готується із суміші сухофруктів. Основу її складають мед, горіхи, лимони та поєднання сухофруктів, таких як інжир, курага, изюм, фініки та чорнослив, багатих витаминами, мінералами, ферментами, органічними кислотами, ліпідами та антиоксидантами.

Інгредієнти:

  • курага – 250 гр;
  • изюм (з винограду темних сортів) – 250 гр;
  • чорнослив сушіння – 250 гр;
  • інжир – 250 гр;
  • волоський горіх – 1 склянка;
  • лимон – 1 шт.;
  • мед натуральний – 250 гр.

Ось як її зробити:

  1. Сухофрукти промити і пропустити через м’ясорубку або подрібнити у блендері.
  2. Оріхи очистити, розмелити або подрібнити ножем.
  3. Лимони вимити, нарізати на кусочки, витягнути кісточки і перемолоти у блендері.
  4. Усі інгредієнти з’єднати, залити медом та перемішати.
  5. Зберігати у холодильнику (можна кілька місяців).

Як вживати пасту Амосова?

Пасту можна вживати натощак або після їди (щоб не викликати подразнення шлунка та кишечника) по 1 столовій ложці 3 рази на день. Дітям, залежно від віку – по 1 чайній або десертній ложці.

Курс прийому найкраще проводити двічі на рік – навесні та осенью. Особливу цінність паста Амосова набуває весною, коли витаминов мало, і осенью, коли треба зміцнити організм перед холодами та вірусними інфекціями.

Матеріал статті носити інформаційний характер! Перед прийомом будь-яких ліків проконсультуйтеся з лікарем.