Омега 3. Це продукт, який наше тіло не може самостійно синтезувати, тому його потрібно включити в дієту завдяки різноманітній їжі та харчовим добавкам.

Омега-3 має багато переваг для здоров’я таких, як запобігання кардіологічним хворобам, покращення пам’яті та концентрації, когнітивної функції. Омега-3 також запобігає старінню клітин, лікує гіперактивні відхилення, допомагає зберегти здоров’я очей і гострий зір, лікує безсоння, зменшує запалення та багато іншого.

Як використовувати Омега-3?

Якщо ви хочете покращити здоров’я вашого тіла, зміцнити імунну систему та бути упевненим у правильному функціонуванні метаболізму, потрібно додати Омега-3 до своєї дієти. Щоб зробити це, потрібно звернути увагу на головні джерела омега-3 і вживати їх щоденно.

Головними джерелами Омега-3 є:

  • Продукти тваринного походження: риба, тунець, анчоуси, морські продукти.
  • Продукція рослинного походження: рослинні олії, такі як оливкова, горіхова, насіння чіа, водорості. Також овочеві культури такі як чечевиця, соя, латук, шпинат. Омега-3 містять і фрукти, такі як полуниця та авокадо.