Даруємо знижку -10% по промокоду HALAT5
Помаранчеві продукти покращують зір
Фахівці Боткінської лікарні розповіли, що зір людини можна покращити, вживаючи помаранчеві продукти. А ось людям у віку старше 45 років лікарі настійно радять проходити щорічне обстеження, інформує sutura.org.ua
Медики Боткінської лікарні провели дослідження та з’ясували, що вирішити незначні проблеми із зором допоможе правильне харчування. Для цього потрібно вживати продукти помаранчевого кольору – моркву, перець, хурму та інші, які багаті на речовини, які покращують зір.
Проаналізувавши дані, зібрані за кілька років у офтальмологів, лікар Андрій Лапочкіна повідомив, що на якість зору основний вплив має очний тиск, саме цей показник є основним пусковим механізмом до розвитку глаукоми. Згідно зі статистикою, дане захворювання діагностується у людей віком від 55 років і старше, але на сьогоднішній день це захворювання стало розвиватися і у молоді.
Для покращення якості зору необхідно своєчасно реагувати на виникаючі проблеми, для цього медики радять правильно харчуватися та проходити щорічні профілактичні обстеження, а також скоротити годину роботи за комп’ютером. Нагадаємо, вчені довели, що для безпеки очей, відстань від екрану комп’ютера до обличчя повинно бути щонайменше 50 сантиметрів.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!