Продукти, якими категорично не можна закушувати алкоголь
Практично кожен знає, що змішування алкоголю з лікарськими препаратами може призвести до жахливих наслідків, а іноді й до смерті. Однак мало хто усвідомлює, що така сама ситуація відбувається і з їжею. Далеко не всі продукти харчування поєднуються зі спиртними напитками.
Дієтологи рекомендують відмовитися від різних солінь та інших продуктів, які містять уксус. У поєднанні з алкоголем він тільки посилює негативний вплив на печінку, а також сприяє більш швидкому виведенню води з організму. Через це тривалість сп’яніння посилюється.
Аналогічний ефект спостерігається при вживанні сладкого. Травна система спочатку починає переробляти сахар. Внаслідок цього спиртові сполуки довше затримуються в організмі і підсилюють негативний вплив.
woman24.kyiv.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!