Раціон харчування при підвищеному ацетоні повинен містити такі продукти:

  1. Каші: вівсяна, гречана, кукурудзяна, пшенична.
  2. Кисломолочні продукти: молоко, кисле молоко, ряжанка, йогурт, кефір, сир.
  3. Перші страви: борщ, супи на овочевому бульйоні.
  4. М’ясо нежирних видів: курка, кролик, індичка, яловичина.
  5. Риба морська, нежирна: тріска, хек, мінтай, камбала, пеленгас, кефаль, путасу.
  6. Овочі. Підходять як у сирому вигляді, так і у салатних міксах, у вигляді запіканок та рагу. Не заподіють шкоди огірки, морква, картопля, буряк, кабачки, білокачанна капуста, гарбуз, лук і кріп.
  7. Фрукти свіжі, а також сухофрукти та компоти з них; морс або кисіль, приготування з ягід.
  8. Оріхи. Корисні волоські і лісові, але у помірній кількості.
  9. Солодощі: мед, варення, мармелад, карамель.
  10. Напої: чай (краще зелений), лимонад домашнього приготування, узвари.
  11. Яйця курячі можна, але не більше 1 шт.