Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Раціон хворого при підвищеному ацетоні
Раціон харчування при підвищеному ацетоні повинен містити такі продукти:
- Каші: вівсяна, гречана, кукурудзяна, пшенична.
- Кисломолочні продукти: молоко, кисле молоко, ряжанка, йогурт, кефір, сир.
- Перші страви: борщ, супи на овочевому бульйоні.
- М’ясо нежирних видів: курка, кролик, індичка, яловичина.
- Риба морська, нежирна: тріска, хек, мінтай, камбала, пеленгас, кефаль, путасу.
- Овочі. Підходять як у сирому вигляді, так і у салатних міксах, у вигляді запіканок та рагу. Не заподіють шкоди огірки, морква, картопля, буряк, кабачки, білокачанна капуста, гарбуз, лук і кріп.
- Фрукти свіжі, а також сухофрукти та компоти з них; морс або кисіль, приготування з ягід.
- Оріхи. Корисні волоські і лісові, але у помірній кількості.
- Солодощі: мед, варення, мармелад, карамель.
- Напої: чай (краще зелений), лимонад домашнього приготування, узвари.
- Яйця курячі можна, але не більше 1 шт.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!