Розкрито найбільш корисний спосіб приготування вівсянки на завтрак
Перший прийом їжі вважається найважливішим, оскільки дозволяє розпочати день зі здорової ноти та забезпечити організм необхідною енергією. Багато хто знає, що однією з найздоровіших страв на завтрак вважається вівсянка, яка багата на важливі поживні речовини і клітковину.
Однак, незважаючи на гадану простоту приготування страви, є кілька нездорових способів, які можуть його зіпсувати. Лікар-дієтолог Маккензі Берджесс розповів, як не допустити головної помилки.
Хоча злакові і містять велику кількість різних вітамінів і мінералів, кількість білка в них невелика, зазначив він. “За даними Міністерства сільського господарства США, одна миска вареної вівсянки, приготовленої з використанням води, містить лише 6 грамів білка. Наша мета – близько 15-20 грамів білка на завтрак”, – розповів лікар.
Він пояснив, що якщо почати день з великої дози протеїну, то можна набагато довше залишатися ситим. Щоб збільшити вміст білка в каші, Берджесс порадивши додати до неї кілька ложок грецького йогурту, ложку горіхової олії чи протеїнового порошку.
Горіхове масло також додасть страві яскравого аромату, а грецький йогурт зробить його більш кремоподібним, додавши дієтолог.
Джерело glamour.kyiv.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!