Три небезпечні продукти на столах українців, що містять отруйні речовини, назвали медики
Так, зі слів лікарів, звичні для мешканців України гриби можуть бути небезпечні для життя. При невірному їхньому приготуванні ними можна відруїтися аж до смертельного результату. Грибам потрібна особлива обробка. Їх вимочують, відварюють та засолюють на шість тижнів.
Щоб зрозуміти, чи є серед зібраних грибів ядовиті, експерти рекомендують відварювати їх із цілою луковиною. Якщо овоч посиніє, то від вмісту каструлі необхідно позбутися. Не радять фахівці вживати в їжу гриби дітям та жінкам у період вагітності та лактації.
Крім того, яд може міститися у мигдалі. Чим більша гіркота у горіха, тим більше існує вірогідність того, що він небезпечний.
Отруйною може стати звичайна нам картопля, якщо її бульби довгу годину перебували на світлі. Плоди картопля набувають зеленого кольору. Щоб убезпечити собі, необхідно зрізати в таких бульбах якомога товщу шкірку, щоби зеленого відтінку на овочі не було взагалі.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!