Американський автор Едвард Гріфін у своїй книжці «Світ без раку» описує одне відкриття про лікувальні властивості витамину В17, який ще називається лаетріл або амігдалін, передає sutura.org.ua

Це речовина швидко вбиває ракові клітини.

Здорові клітини містять фермент роданези, який нейтралізує Benzaldahyde і ціаністий водород у B-17. Він перетворює їх у корисні живильні сполуки Thyiocyanate і бензойної кислоти. Глюкоза поставляє Б-17 у ракових клітинах, але ракові клітини не мають роданезу, щоб нейтралізувати ціанід. Замість цього вони мають фермент під назвою бета-глюкозидази. Цей фермент, знайдений тільки в ракових клітинах, випускає Benzaldahyde і ціанід з глюкози, щоб створити цільовий яд, що вбиває ракові клітини.

Автор наводить відомості про успішне лікування пацієнтів, хворих на рак, та наукові пояснення його дії і задає питання – чому традиційна медицина його не використовує у боротьбі з підступною хворобою. З моменту його відкриття у клініках було вилікувано багато людей, перш ніж він був заборонений фармацевтичними компаніями.

І таким чином таємниця про витамин В17 є економічним мотивом для домінуючої фармацевтичної промисловості. Іншими словами, хворі на рак люди мають більше шансів жити, ніж померти.

Якби правда про це не ховалася, прийшов би кінець величезним прибуткам гігантської фармацевтичної індустрії.

Якщо один звичайний витамин може лікувати рак, то вмийте розвалитися вся машина, що дозволяє збагачуватися за рахунок страждань і смерті людей. Фармацевтичні компанії ніколи не будуть проводити дослідження цього простого продукту, який продається у всіх магазинах, тому що вони не можуть запатентувати природний продукт.

Вітамін В17, який вбиває рак, міститься у плодових кісточках переважно абрикосових. Вони були оголошені ліками проти всіх видів раку ще 35 років тому. Після Другої світової війни д-р Макс Герсон успішно лікував їм пацієнтів і включивши його до своєї методики лікування раку.

Амігдалін міститься в абрикосових кісточках, мигдалю, гіркого мигдалю, вишні, персиків, слив, у насінні яблук, сорго, просо, лляному насіння сочевиці, деяких бобових, винограді, деяких травах і в багатьох інших продуктах, які сучасний чоловік не вживає.

Цивілізований спосіб життя змушує нас є вироби з очищеної муки, цукор, олію та інші фабричні продукти, тоді як природні натуральні продукти вже давно відсутні в нашому меню.

Наші дідусі та бабусі харчувалися натуральною нерафінованою їжею, і рак був рідкісним явищем. Вони вживали сушені плоди, натуральний хліб і навіть просяний хліб. Таким чином вони отримували потрібні витамини, в тому числі і амігдалін (В17).

Вітамін В17 був заборонений для лікування раку 35 років тому. Вчені заявили, що якщо людина щодня вживатиме цей витамин, він ніколи не захворіє на рак. Фармацевтичні гіганти і міністерство здравоохранения США чинили тиск на Управління з контролю за якістю продуктів харчування та ліків і оголошувавши незаконним продаж витамину В17 з доданої до неї інформації про його лікувальні властивості проти раку, а також продаж сирих плодів та серцевин кісточок абрикосу.

Тактика включала поширення чуток, що абрикосові та мигдальні культури містять ціаніди (що є правдою) і що вони можуть відравити тих, хто їх є. Але правда в тому, що ними ще ніхто жодного разу не відруївся, навіть якщо їв їх у величезних кількостях.

Щоб отримати ще найкращий варіант, переконайтеся, що Ви включили у свій раціон наступні продукти:

Цинк (який є транспортним механізмом Лаетріла)

Вітамін С (до 6 грамів на день)

Марганцю

Магнію

Селен

Вітаміні B6, B9 та B12

Вітамін А

Вітамін Е (принаймні, 2000 МО)

Саме ці продукти необхідні для того, щоб Лаетріл працював!

Якщо у Вас серйозні проблеми зі здоров’ям або сильні болі, рекомендуємо Вам звернутися за консультацією до лікаря. Самолікування може бути небезпечним для Вашого здоров’я.