Цей молочний продукт не можна вживати людям із серцево-судинними хворобами.
Хоча кефір має низку корисних мікроелементів та рекомендувань до вживання, існують і протипоказання. Медики розповіли, кому небезпечно включати цей кисломолочний продукт до свого раціону.
За словами експертів, кефір корисний лише для тих, хто не страждає від проблем зі ШКТ. Навіть здоровим громадянам не слід часто включати даний продукт у своє повсякденне меню. Якщо його пити на щоденній основі, можна спровокувати надлишок в організмі насичених жирів. Крім того, молочні жири, що містяться в кефірі, здатні шкодити тим, хто зіткнувся з хворобами серцево-судинної системи, у такому випадку краще вибирати продукт із найменшим відсотком жирності.
Обмежити вживання кефіру слід особам, які зіткнулися з кандидозом, а також тим, хто має непереносність лактози. При покупці продукту краще віддавати перевагу тому, чий термін зберігання не перевищує 14 днів.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!