Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Цей овоч здатний захистити від раку
Упродовж 3-х тижнів щодня учасниці випивали по одній склянці соку. Після закінчення експерименту вчені досліджували новоутворення та оцінили самопочуття пацієнток. Виявилося: каротиноїди, що входять до складу моркви і опинилися в крові учасниць, дозволили пригальмувати процес поділу злоякісних клітин. Каротиноїди є, на думку дослідників, ключовими елементами серед корисних властивостей даного коренеплоду, передає sutura.org.ua
Зауважимо, що морква також робить благотворний вплив на імунну систему та зір. Крім того, вона сприяє синтезу витамину А. Якщо пити сік моркви, можна суттєво покращити процес засвоєння каротиноїдів у кишечнику. Загалом, регулярне пиття морквяного соку допомагає знизити ризик появи не тільки раку молочної залози, але також і товстого кишечника, січового міхура та передміхурової залози. Проте, тут слід знати міру: у терапевтичних цілях достатньо однієї склянки соку на день — надмірне вживання цього продукту, наоборот, може погіршити стан здоров’я.
А ось інше дослідження показало, що ефективно борються з раком орехи. За інформацією CTV News, такі орехи як миндаль, пекан, волоські орехи, а також фундук і кешью істотно зменшують ризик повторних випадків онкології товстої кишки. До такого висновку вчені дійшли в результаті дослідження за участю 826 пацієнтів, які пройшли терапію ІІІ стадії раку. Сважається, що такі люди мають 70 відсотків шансів на збереження життя через 3 роки після лікування.
В рамках експерименту 19 відсотків добровольців вживали не менше ніж 2 унції горіхів на тиждень. Так, у них ризик повторного раку був нижчим на 42 відсотки, у той час як ризик смерті — на 57 відсотків, на відміну від тих, хто не вживав цей продукт після терапії. Експерти стверджують: орехи не заміняють стандартну терапію, проте харчування відіграє важливу роль у лікуванні.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!