Яйця. Це джерело повноцінного білка, що містить незамінні амінокислоти. Страви з цього продукту забезпечують почуттям насичення. Найкращий вибір – яйця Бенедикт чи зварені круто. Омлети та яєчні також підійдуть для вечері, але за умови, що готувати їх будете без олії або з мінімальною її кількістю, передає sutura.org.ua

Сир, виноград та орехи. Невелика порція сиру забезпечить вам 100 ккал, задоволення та користі у вигляді триптофана, білка та казеїну. Цей продукт навіть прискорить метаболізм на наступний день, якщо вживати сир перед сном.

Індічка. Вона справжній джерело триптофану та корисного білка. Страви з індюшки засвоюються легше, ніж навіть з курки. А гарнір варто вибирати легкий, наприклад, гарбузове пюре.

Хумус. Основа страви – нут, багатий на витамин В6, який є важливим для синтезу мелатоніну. Додатком для цієї страви, якщо вирішили перекусити вночі, можуть бути хлібні палички, огірки, цукіні та морква.

Кукурудза. Для пізнього перекушування підходить не консервована, а варена кукурудза. Виводити надлишки холестерину, гальмує накопичення жирових запасів. Не варто додавати олію і сіль.

Риба. Але для пізніх ужинів краще віддати перевагу білому м’ясу. Можна, наприклад, вибрати багату поживними речовинами тріску.