Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Вчені назвали 6 продуктів, які підвищують ризик раку грудей
Європейські вчені означили шість продуктів, що підвищують ризик раку грудей. У названому сегменті продовольства фахівці назвали у тому числі смажені та солодкі страви, а також фастфуд.
Зловживання спиртними напитками підвищує рівень гормону естрогену та інших речовин, що впливають на розвиток раку грудей на гормональному рівні. Алкоголь пошкоджує ДНК у клітинних структурах, що підвищує ризик онкологічного захворювання. Вчені не рекомендують захоплюватися фастфудом, оскільки велика кількість гамбургерів і картопля фрі може призвести до збільшення ваги. Далі ожиріння вважають фактором ризику раку грудей, до того ж жирна їжа провокує хвороби серця і спричиняє цукровий діабет.
Не рекомендується вживати смажені страви: м’ясо або картопля. Подібну їжу слід вважати важливим фактором ризику опухолей молочних залоз у жінок. Глибоко прожарене червоне м’ясо викликає підвищений ризик раку грудей, те ж відноситься до бекону, сардельок та сосисок. Не рекомендується часто вживати шинку та копчену ковбасу.
Пересолоджені продукти призводять до збільшення ваги, можливі опухолі, включаючи рак грудей. Слід уникати газованих напоїв та фабричних соків, конфет та інших сладостей. Потрібно відмовитися від їжі з рафінованими вуглеводами. Йдеться про білий хліб і солодку здобу, необхідно включити в раціон хліб із цільного зерна, фрукти та овочі.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!