Вчені назвали ягоди та овочі, які захищають організм від раку
Здорове харчування є одним із найважливіших факторів профілактики онкологічних захворювань. Вчені назвали овочі та ягоди, які ефективно захищають організм від раку.
Першим називають чеснок, протягом багатьох століть його використовують у боротьбі з раком. Даний продукт містить олексин, селен, аліцин та сполуки сірки. Часник також допомагає при гіпертонії та хворобі Альцгеймера. Далі називають буряк, що є ефективним антиоксидантом. Напій з цього овочу відновлює кислотно-лужний баланс і перешкоджає розвитку злоякісних опухолей. Буряк багатий на витамини Е, РР і групи В, є також магній, калій, натрій, кальцій та фосфор. Водночас буряк слід вживати у відварному вигляді, зі сметаною.
Вчені називають також чорну та червону смородину, так як дані ягоди багаті на залізо, калій, магній, кальцій та витамини, є також Омега-6 жирні кислоти та полісахариди. Фахівці рекомендують вживати редис, оскільки він знижує ризик розвитку онкології. Терапевтичний ефект виникає завдяки великій кількості клітковини, що мінімізує запальні процеси.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!