Вчені назвали корисну властивість сиру
Фахівці Альбертського університету, розташованого в Канаді, після низки експериментів дійшли висновку, що сир різної жирності допомагає підтримувати нормальний рівень цукру в крові, бо знижує опірність до інсуліну.
Про це повідомляє Medicalxpress. На думку вчених, любителі сиру в основному не страждають на серцево-судинні захворювання та діабет іншого типу.
Після проведення експерименту на лабораторних гризунах вчені зробили висновок про те, що корисний ефект цього молочного продукту пов’язаний не з його жирністю, а іншими важливими компонентами, можливо, кальцієм чи білком.
Також у ході експерименту канадські вчені зробили ще одне важливе відкриття — у гризунів, яких кормили сиром, відбулися позитивні зміни, пов’язані з фосфоліпідами. Низька циркуляція цих речовин пов’язана із підвищеним ризиком розвитку діабету.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!