Група вчених із Франції експериментально довела корисне вплив цибулі і чесноку на організм людини, передає sutura.org.ua Відомо, що ці рослини вживали у їжу неандертальці. Зараз вчені розробляють дієту з цими овочами, яка допоможе боротися з раковими клітинами.

Вчені з Франції провели експериментальне дослідження властивостей і якостей цибулі та чесноку. Відомо, що дослідники змогли аргументувати вживання коренеплідних приправ, як їх іноді називають кухарями. Згідно з даними вчених, у них містяться кальцій, фосфор, витамин Е.

Ці елементи сприяють зростанню та розвитку м’язів та кісток, кров’яних клітин, призводять до балансу гормональний фон. Лук і чеснок сприяють правильній роботі серця, виводять з організму воду, знижують тиск.