Візьмемо звичайний рис, стільки столових ложок, скільки вам років, повідомляє sutura.org.ua

Промиємо, засипаємо в банку, заллємо теплою кип’яченою водою, закриємо кришкою і поставимо в холодильник.

Вранці воду зіллємо, візьмемо 1 столову ложку з верхом рису, зваримо його протягом 3-4 хвилин без солі і з’їмо натощак до пів на восьму ранку.

Залишився рис знову заллємо холодною водою і поставимо в холодильник.

І так лагодимо щоранку, поки рис не закінчиться.

Секрет методу полягає в тому, що рисове зерно має кристалічну структуру.

Коли ми замочуємо зерна, ми видаляємо з нього крохмаль, а на зернятках з’являються осередки. Рисова каша не перетравлюється в шлунку, а в кишечнику, зерна діють як адсорбент.

Після курсу лікування ви станете не просто здоровішим, а й молодшим.

Одна умова: після завтраку рисом бажано нічого не їсти та не пити не менше 3 годин. Після такого харчування йдуть болі впоперек, перестає хрустіти шия.