Даруємо знижку -10% по промокоду HALAT5
З яких причин вживання ранніх весняних овочів та зелені є небезпечним для здоров’я.
Напередодні літа в магазинах починають з’являтися ранні овочі та зелень, які користуються особливою популярністю після зими. Однак дієтологи не рекомендують зловживати рослинною їжею. Незважаючи на свою корисність, вона може нанести вред організму, інформує sutura.org.ua
Зокрема фахівці попереджають, що в їжу не можна вживати різні стебла зелені, оскільки в них збираються речовини, що наносять вред організму у великій кількості. Моркву необхідно обрізати зі шкіри, а також намагатися не вживати серцевину.
З цієї ж причини під час варення картопля необхідно кілька разів замінювати воду, щоб прибрати шкідливі речовини з готового продукту. Фахівці звертають увагу на те, що за шкіркою помідора можна визначити кількість нітратів у ньому. Чим товщою є шкірка, тим більше хімії у овочі.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!