Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Експерти довели: якщо відмовитеся від цього популярного продукту, застрахуєтесь від раку
Зокрема, йдеться про споживання ковбас, сосисок та іншої м’ясної продукції, яка пройшла переробку, передає sutura.org.ua
Дослідницька група науковим шляхом довела існування зв’язку між раком шлунка та компонентами, присутніми у переробленій м’ясній продукції. Вчені відзначають, що такі продукти насичені небезпечними для організму людини речовинами.
У складі м’ясних виробів вони виявили залишки хімікатів з кормів для тварин, а також добавок, що стимулюють ріст і набір ваги. Подібні речовини можуть надати токсичної дії і спровокувати появу злоякісних новоутворень, мову в першу чергу про шлунок.
Експерти підрахували, особини, які щодня вживають хоч 30 грамів сосисок, ковбаси чи інших продуктів з переробленого м’яса, на 15-38% більше ризикують захворіти на рак шлунка.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!