Овочі та картопля

Головна / unsorted / Овочі та картопля

1. Картоплю і коренеплоди перед очищенням ретельно проми-
ють водою. З буряка та моркви зрізають верхню частину на 1-1,5 см.
З забрудненої картопля виходить майже чистий крохмаль.
2. З капусти видаляють 1-2 верхні листки. Нарізану капусту
перед закладкою для відварювання витримують близько 1 години
у чистій воді.
3. Усі овочі (помідори, огірки і т.д.) промивають двічі в чистій
воді. При засолюванні огірків, помідорів, капусти в розсіл
дити 25-30% радіонуклідів.
4. При кулінарній обробці картоплі й овочів коефіцієнт утри-
мання радіонуклідів різний (додаток 14.5).

Реферати та публікації на інші теми: Способи залучення капіталу
Доходи, витрати та прибуток банку
Аудит нерозподіленого прибутку
Методика розрахунку витрат
ПРИЗНАЧЕННЯ, СТАТУС ТА ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ЦЕНТРАЛЬНОГО БАНКУ