Існує кілька цілющих страв, які легко позбавляють неприємних наслідків алкоголю, передає sutura.org.ua

На наступний день, утром, після вживання алкоголю організм є зневодненням, тому поповнити рідину – першочергове завдання. Трав’яний чи зелений чаї, чи просто вода з лимоном чи імбиром стануть у пригоді.

У меню ранку-похмілля слід додати наступні продукти:

Курячий бульйон

З шкірною ложкою курячого бульйону вас будете знобувати все менше. Шлунок оцінити цей дар та швидко нормалізує роботу. Бульйон повинен бути максимально легким – достатньо лише курки, цибулі, зелені, моркви та селери.

Яйця

Яйця багаті на амінокислоти, що розщеплюють токсини. Таурин, що міститься в них, легко відновити роботу печінки. Потрібно зварити яйця чи посмажити яєчню. Проте в такому стані варто зникати надмірно жирних та пережарених страв із яйцями.

Авокадо

Цей фрукт відновить баланс калію та покращить постачання мозку кислородом. Щоб підвоїти шанси на швидке відновлення слід додати до тосту з авокадо яйця.

Томатний сік

Корисні елементи томатного соку – витамин С, калій, натрій, пектин, лікопін, а також різні кислоти, що прискорюють виведення токсинів та повернення енергії. До речі, томатний сік чудово доповнити зеленину та приправи.

Фруктові та овочеві смузі

Це – смачний та потужний витаминний заряд, який діє миттєво. Ідеальним буде, якщо до складу смузі увійдуть банан чи авокадо – вони містять калій, корисні кислоти та мікроелементи у великій кількості.