Зелений лук: названа користь популярного продукту
Регулярне вживання зеленої цибулі знижує ймовірність виникнення ряду онкологічних та серцевих захворювань, переконані багато фахівців. Дієтологи розповіли про переваги натурального продукту, його користь для організму та здібності протистояти інфекціям.
Користь зеленої цибулі заснована на безлічі ефективних речовин, що містяться в ньому. Крім того, натуральний продукт має ніжний смак на відміну від лукуліні, його можна вживати у сирому вигляді, використовувати при приготуванні салатів, супів, сендвічів, а також при смаженні страв.
Вещества, що відповідають за сильний аромат зеленої цибулі, знижують рівень глюкози в крові, а антиоксидант, що міститься в продукті, має сильну протизапальну та антигістамінну дію. Зелений лук багатий на витамин С, B6, а також клітковину, марганець, калій і міддю.
Крім того, цей продукт сприяє потовиділенню, знижує жар та біль. З його допомогою можна лікувати захворювання носа, очей, окремі речовини для профілактики артриту, інфаркту міокарда, а останні дослідження показали, що зелений лук здатний запобігати розвитку окремих видів раку. Лікувальні рецепти з луком відомі з часів Середньовіччя і досі користуються популярністю через свою простоту та ефективності.
Джерело sutura.org.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!