Капуста не просто смачний овоч, а дієвий лікувальний засіб, передає sutura.org.ua

Ангіна

Відварити в несолоній воді 300 г листя свіжої білокачанної капусти до розм’якшення, процідити, охолодити до температури 30-35 °С. їжею, поки не зникне біль у горлі.

Бронхіт

Приготувати свіжий капустяний сік, додати цукор (2 ч. ложки на 1 склянку соку). Приймати 2 рази на день по 1 склянці як відхаркувальний засіб.

Гепатит, гастрит зі зниженою кислотністю, втома, дисбактеріоз

Приймати теплий капустяний розсіл, починаючи з 1-2 ст. ложок і поступово збільшуючи разову дозу до 1/2 склянки, до їди 1-2 рази на день.