6 фруктів, які заповнювати норму здобування витамину С: смачно і корисно
Ні для кого не секрет, що витамин С позитивно впливає на нашу саме систему і захищає організм від патогенних мікроорганізмів.
Щоправда, фахівці з’ясували, що крім цього, витамин С також здатний покращувати стан легенів і чинити протизапальну дію. Так, у ході досліджень було з’ясовано, що витамин С здатний знижувати фіброз легенів, а ще знижувати ризики розвитку онкології дихальних шляхів.
Експерти порекомендували шість продуктів, які заповнюватимуть добову норму витамину С.
Апельсин
Найефективнішим серед продуктів є апельсин, в якому також містяться клітковина та антиоксиданти, які допомагають зміцнити імунітет та покращують роботу шлунково-кишкового тракту.
Гуава
Також лікарі рекомендують включити до свого раціону гуаву, адже в ній багато корисних речовин, які сприяють похудненню та лікуванню діабету.
Гранат
Додайте у свій раціон харчування гранат, адже він допомагає поборотися з вирусами, а також підвищує тонус організму.
Полуниця
Полуниця містить багато клітковини, мінералів, а також у неї немає холестерину, калорій та жирів.
Ківі
Ківі-джерело витамину С, а ще він дає величезний заряд енергії на весь день.
Виноград
Виноград – джерело корисних речовин, які допомагають виводити з організму токсині.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!