8 корисних добавок до чаю.

Спробуйте приготувати чай з цими добавками, і ви дізнаєтесь, як звичайний напій можна перетворити на вишуканий, з потрясаним смаком та неповторним ароматом.

1. Плоді анісу.

Аніс – відмінний засіб у боротьбі із із запальними захворюваннями легень, горла, а також кишечника і нірок. До того ж анісовий чай дуже приємний на смак.

2. Засушені ягоди чорниці або ожина.

Чай з цими ягодами володіє очищувальною дією, допомагає запобігти хронічні недуги шлунково-кишкового тракту,

3. Квіти жасмину.

Дуже ефективні при загальному занепаді сил, нездужанні, синдромі хронічної втоми. Вони піднімають знижений тиск, знімають запалення слизової шлунка.

4. Корінь імбиру.

Один з найефективніших тонізуючих засобів, здатних активізувати обмін речовин та зігріти у холодні зимові дні.

Готувати чай дуже просто, достатньо натерти шматочок імбіру і залити його кропом.