Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
8 корисних добавок до чаю
8 корисних добавок до чаю.
Спробуйте приготувати чай з цими добавками, і ви дізнаєтесь, як звичайний напій можна перетворити на вишуканий, з потрясаним смаком та неповторним ароматом.
1. Плоді анісу.
Аніс – відмінний засіб у боротьбі із із запальними захворюваннями легень, горла, а також кишечника і нірок. До того ж анісовий чай дуже приємний на смак.
2. Засушені ягоди чорниці або ожина.
Чай з цими ягодами володіє очищувальною дією, допомагає запобігти хронічні недуги шлунково-кишкового тракту,
3. Квіти жасмину.
Дуже ефективні при загальному занепаді сил, нездужанні, синдромі хронічної втоми. Вони піднімають знижений тиск, знімають запалення слизової шлунка.
4. Корінь імбиру.
Один з найефективніших тонізуючих засобів, здатних активізувати обмін речовин та зігріти у холодні зимові дні.
Готувати чай дуже просто, достатньо натерти шматочок імбіру і залити його кропом.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!