Американські дієтологи назвали найнебезпечніший спосіб приготування яєць

Головна / unsorted / Американські дієтологи назвали найнебезпечніший спосіб приготування яєць

“У минулому яйця могли мати погану репутацію за рівень холестерину, але тепер ми знаємо, що їхнє вживання в їжу не підвищує холестерин, як вважалося раніше”, – стверджує експертка.

При цьому дієтологіня зазначає, що один з найпопулярніших способів приготування яєць є ще найнебезпечнішим. Йдеться про змаження на сковороді з використання великої кількості олії. За словами Веглера, у цьому випадку є ризик “нейтралізувати деякі з чудових переваг яєць для здоров’я”.

“Яйця містять багато білка і мало насичених жирів – до тих пір, поки ви не додаєте олію в яєчню”, – попередила ще одна дієтологія Кетрін Басбаум. Вона пояснила: “надлишок насичених жирів у раціоні тісно пов’язаний із сердечними захворюваннями”. “Приготування їжі при високих температурах окисляє олію, і при вживанні це може викликати запалення в організмі”, – додає дієтологія Ребекка Вашута.

Джерело lady.kyiv.ua

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!