Американські кардіологи: найкращий продукт для серця – це риба

Американська Асоціація кардіологів випустила нові рекомендації з харчування, де заявила, що коли праворуч доходити до здорових джерел білка, найкраща страва – риба. Закуска з білої риби смачна, легко готується та корисна для серця.

“Ми рекомендуємо людям їсти рибу не рідше двох разів на тиждень. Це дає ситну страву з відносно низьким вмістом насичених жирів у порівнянні з чимось на зразок гамбургера або пирога з заварним кремом”, – сказала Аліса Х. Ліхтенштейн, старший науковий співробітник та директор відділу серцево-судинного харчування. Лабораторія Університету Тафтса у Бостоні.

“Риба не вимагає тривалого приготування, і є багато різних способів її приготування”, – сказала Ліхтенштейн. “Риба дуже гнучка, коли справа стосується методів приготування та поєднання з іншими інгредієнтами”.

З чим сьогодні риба?

Ті, з яким гарніром ви їсте рибу також має значення. На думку представників Американської асоціації кардіологів, найбільш краща свіжа зелень, особливо кінза, авокадо, лук та чеснок. Якщо хочеться різноманітності-додайте кусочки ананаса, броколі та коричневий рис.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!