Пасльонові — це особлива група рослин, що включає у собі понад 2000 видів. Це одні з найпопулярніших продуктів нашого харчування, передає sutura.org.ua

До цього сімейства ставляться помідори, картопля, всі види перцю та баклажані.

Чорниця, ягоди годжі та індійський женьшень не належать до пасльонових, але містять ті ж алкалоїди, які викликають запалення.

Пасльонові викликають запалення, тому що містять конкретне хімічне речовина, відоме як соланін.

Дослідники вважають, що соланін може дратувати шлунково-кишковий тракт. Коли це речовина всмоктується в дах, це може призвести до руйнування переносити кисень червоних кров’яних клітин.

Соланін не розчиняється у воді та не руйнується при приготуванні їжі. Усередині організму виділяється альфа-соланін, який класифікується як нейротоксин.

Цікаво, що більшістьпродуктів«, які містять альфа-соланін, також містять щонайменше 5 інших нейротоксинів, включаючи атропін і нікотин.

Пасльонові – причина артриту.

Одне з основних захворювань, приписуване пасльоновим – артрит. Через 3 місяці введіть у раціон один паслін.

Зверніть увагу на будь-які болі, заціпенілість, втрату енергії, головні болі, проблеми з диханням або якісь інші симптоми. Ви, як і я, можете виявити, що ваше здоров’я значно покращилося після усунення пасльонових з раціону.

Вартість болю.

У доповіді, опублікованій 29 червня 2011 року Інститутом медицини Національної академії США, зазначено, що 116 мільйонів дорослих американців (одна третина населення) живуть з певним рівнем щоденного болю. Це більше, ніж кількість людей, що страждають від раку, діабету та серцево-судинних захворювань разом узятих.

Вартість цього болю в США становить понад $635 мільярдів на рік. Це прямі медичні витрати, витрати на інвалідність, втрату заробітної плати та втрату працездатності.