Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Чому деяким людям не можна їсти картопля і помідори
Пасльонові — це особлива група рослин, що включає у собі понад 2000 видів. Це одні з найпопулярніших продуктів нашого харчування, передає sutura.org.ua
До цього сімейства ставляться помідори, картопля, всі види перцю та баклажані.
Чорниця, ягоди годжі та індійський женьшень не належать до пасльонових, але містять ті ж алкалоїди, які викликають запалення.
Пасльонові викликають запалення, тому що містять конкретне хімічне речовина, відоме як соланін.
Дослідники вважають, що соланін може дратувати шлунково-кишковий тракт. Коли це речовина всмоктується в дах, це може призвести до руйнування переносити кисень червоних кров’яних клітин.
Соланін не розчиняється у воді та не руйнується при приготуванні їжі. Усередині організму виділяється альфа-соланін, який класифікується як нейротоксин.
Цікаво, що більшістьпродуктів«, які містять альфа-соланін, також містять щонайменше 5 інших нейротоксинів, включаючи атропін і нікотин.
Пасльонові – причина артриту.
Одне з основних захворювань, приписуване пасльоновим – артрит. Через 3 місяці введіть у раціон один паслін.
Зверніть увагу на будь-які болі, заціпенілість, втрату енергії, головні болі, проблеми з диханням або якісь інші симптоми. Ви, як і я, можете виявити, що ваше здоров’я значно покращилося після усунення пасльонових з раціону.
Вартість болю.
У доповіді, опублікованій 29 червня 2011 року Інститутом медицини Національної академії США, зазначено, що 116 мільйонів дорослих американців (одна третина населення) живуть з певним рівнем щоденного болю. Це більше, ніж кількість людей, що страждають від раку, діабету та серцево-судинних захворювань разом узятих.
Вартість цього болю в США становить понад $635 мільярдів на рік. Це прямі медичні витрати, витрати на інвалідність, втрату заробітної плати та втрату працездатності.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!