Чому не можна їсти багато солінь?

Головна / unsorted / Чому не можна їсти багато солінь?

Соління – корисна їжа, яка має низку обмежень для вживання. Про неї потрібно забути, якщо у вас є якісь захворювання шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи та нірок. Про це попередила дієтологія.

За її словами, опасность несе підвищений вміст у соліннях натрієвих сполук та солі. Спеціаліст радить вживати не частіше ніж один раз на тиждень.

Також лікар послалася на результати чисельних досліджень, які вказують на те, що підвищений вміст солі та натрію в організмі збільшує на третину ризик виникнення хвороб серця та сосудів.

Джерело zhenskiy.kyiv.ua

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!