Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Чотири продукти, яких варто уникати після 65 років
Старіючий організм схильний до більш високого ризику певних хвороб та інфекцій. Тому особливо важливо стежити за своїм харчуванням. Центри контролю та профілактики захворювань США (CDC) назвали чотири продукти, яких варто уникати. Це пов’язано із підвищеним ризиком харчового отруєння.
За даними CDC, люди старше 65 років частіше стикаються з харчовим відруєнням і воно проходитиме важче.
«Літні люди мають більш високий ризик, тому що з віком імунітет знижується і боротися з небезпечними бактеріями організму стає складніше», – пояснює CDC.
Фахівці рекомендують людям у віці 65 років і старше відмовитися від недоварених або сирих продуктів тваринного походження, таких як яловичина, свинина, курка, індичка, яйця чи морепродукти, а також сирих чи злегка приготованих проростків.
Їм також варто виключити непастеризовані молочні продукти, соки та м’які сири. CDC зазначає, що дітям віком до 5 років, особам з ослабленим імунітетом і вагітним також слід уникнути цих продуктів.
Джерело arguments.kyiv.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!