Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Чим корисні для здоров’я мультиварки
Якщо ви хочете швидко приготувати будь-яку страву і не хвилюватися про калорії та жири, почніть користуватися мультиваркою. Експерти вважають, що мають масу переваг.
Знижують кількість олій. Олія – найважливіший компонент у приготуванні їжі, але іноді ми використовуємо занадто велику її кількість, що може призводити до хвороб серця та інших нездужань. У мультиварці майже не використовують олію при готуванні, а це позитивно впливає на здоров’я у довгостроковій перспективі.
Допомагають худнути. Такі страви, як картопля фрі і курячі крильця, набиті калоріями, через які ми частіше видужуємо. А якщо ви хочете схуднути, то глибоке обсмажування їжі замініть обробкою гарячим повітрям у мультиварці. Це скоротити кількість калорій у порівнянні з іншими методиками.
Знижує рівень жиру. Їжа з глибоким обсмажуванням також має підвищений рівень жиру. Але все-таки можна отримувати насолоди від змаженої їжі, якщо готувати її у мультиварці. Експерти вважають, що при приготуванні цим методом кількість жиру скорочується на 75%.
Зменшує шкідливі компоненти. Змажена їжа крім високого вмісту жиру та калорій також має деякі небезпечні компоненти на зразок акриламіду. Кілька досліджень пов’язали цю речовину з опухолами. Приготування їжі в мультиварці також скорочує вміст у їжі акриламіду.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!