Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Десять найбільш шкідливих продуктів для нічного перекушування
Пропонуємо вам подивитись деякі продукти, які краще не використовувати в якості перекусів. Невеликі перекушування між основними прийомами їжі дозволяють на деяку годину вгамувати голод, що дуже зручно, особливо перед сном. Дізнайтеся про найбільш шкідливі перекуси, про які краще все забути.
Ковбасні вироби
У сучасних ковбасних виробах досить важко знайти справжнє м’ясо. В основному, в цих продуктах міститься тваринний жир, соя та шкідливі харчові добавки, такі як нітрит натрію, що сприяє розвитку злоякісних захворювань.
Сухі завтраки
Це абсолютно некорисна їжа, оскільки сухі сніданки практично не містять корисних компонентів. Сухі сніданки створюються шляхом екструзії – перетворення цукру та муки в одну масу, з якої потім роблять пластівці.
Промислові сухофрукти
Перед попаданням на прилавки сухофрукти обробляють у кислотах та луках, а потім вимочують у цукровому сиропі. Якщо ви любите сухофрукти, то краще готувати їх самостійно.
Каші швидкого приготування
Швидкі каші краще повністю прибрати зі свого раціону харчування. При обробці зернових культур змінюється їхня структура. Складні вуглеводи перетворюються на крахмаль, який шкодить вашій фігурі. Крім того, каші швидкого приготування додають цукор, що тільки збільшує їх калорійність.
Сухарики та картопляні чіпси
Сухарики та чіпсі – популярна закуска до пива, про шкоду якого чули багато хто. Як правило, ці продукти готуються на дешевому олії, а ще вони містять велику кількість підсилювачів смаку, ароматизаторів та консервантів.
Солодкі сирки
Здавалося б, чим так поганий сладкий сирок. Небагатьом відомо, що такі сирки в основному складаються не з сиру, а з цукру, рослинних жирів, барвників та підсилювачів смаку. Від такого перекушування краще триматися подалі.
Мюслі
Міф про користь мюслі давно розвінчаний. Як правило, при виробництві мюслі використовують перероблене сировину, в основному, складається з простих вуглеводів. До того ж, у мюслі часто додають цукати, що містять безліч шкідливих харчових добавок.
Пакетовані соки
Соки в пакетах готуються з фруктового концентрату, який розбавляється з великою кількістю цукру та лимонною кислотою. Крім того, у відновлених соках можуть міститися ароматизатори та консерванти.
Пончики і тісто з фритюру
Просмажуючи в маслі, пончики вбирають у собі велику кількість шкідливого жиру, що збільшує ризик розвитку атеросклерозу та серцевих захворювань. У середньому один пончик містить близько 300 ккал! Регулярне їх вживання дуже швидко позначиться на вашій фігурі.
Плавлений сир
Варто мати на увазі, що всі плавлені сири готуються з сирних відходів, які не підлягають продажу. При термообробці сир втрачає майже всі свої корисні якості, перетворюючись на суцільний жир.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!