Десять причин викинути мікрохвильовку
Грунтуючись на цих результатах, можемо сформулювати наступні позиції:
1. Постійне вживання їжі, обробленої в мікрохвильовій печі, викликає довготривале/постійне пошкодження головного мозку, «закорочення» електричних імпульсів у мозку (деполяризація або розмагнічування мозкової тканини).
2. Людський організм не в змозі засвоїти (метаболізм) невідомі побічні продукти, що з’явилися в результаті обробки у мікрохвильовій печі.
3. Постійне вживання їжі, обробленої у мікрохвильовій печі, викликає припинення або зміна вироблення чоловічих і жіночих полових гормонів.
4. Ефект споживання продуктів оброблених у мікрохвильовці – побічні продукти на довгий термін назавжди залишаються у людському організмі.
5. У їжі, обробленій у мікрохвильовій печі, вміст мікроелементів, витаминів та питних речовин скорочується або вони змінюються таким чином, що організм отримує від них мінімальну користь або не отримує користі зовсім. Людський організм отримує речовини, які не можуть бути засвоєні.
6. При приготуванні в мікрохвильових печах, мікроелементи, що містяться в овочах, перетворюються на канцерогенні вільні радикалі.
7. Продукти, оброблені у мікрохвильовій печі, викликають ріст злоякісних опухолів кишечнику. Цим можна пояснити швидке збільшення кількості випадків раку товстої кишки в Америці.
8. Тривале вживання продуктів, оброблених у мікрохвильовій печі, збільшує кількість ракових клітин у крові людини.
9. Постійне вживання продуктів, оброблених у мікрохвильовій печі викликає дефіцит імунної системи через зміни у лімфовузлах та у складі сіруватки крові.
10. Продукти, оброблені в мікрохвильовій печі, викликають втрату пам’яті та концентрації, емоційну нестійкість та зниження інтелекту.
Ви все ще не викинули свою мікрохвильову піч?
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!