Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Дієтологами назв спосіб вживати хліб, не повніючи
Фахівці радять комбінувати хліб із жирами, а також вживати його лише у помірній кількості.
Портал про культуру харчування Eat This, Not That! Поділився рекомендаціями дієтологів зі США, що належать до вживання хліба. Говорячи про те, як можна їсти хліб, не повніючи, один із фахівців, Ребекка Льюїс констатувала: продукт не повинен містити багато рафінованих вуглеводів та штучних добавок.
“Якщо список інгредієнтів у складі хліба починається з сахару, сахарози, фруктози, кукурудзяного сиропу, білої або пшеничної муки, його вживання слід обмежити”, – наголосила лікар-дієтолог.
На думку іншого експерта порталу, дієтолога Тасніми Бхатіа, віддавати перевагу для вживання слід хліб, приготування на заквасці, що означає процес ферментації. Експерт зазначив, що ферментовані продукти в цілому краще позначаються на процесах травлення та обміну речовин.
У той же час дієтолог радить будь-який хліб, включаючи найякісніший, їсти строго в міру. Багато видів хліба містять рафіноване зерно, споживання якого у великій кількості неминуче веде до підвищення рівня цукру в крові та зростання жиру.
“Поєднуйте хліб із корисними жирами, з білком – трохи м’яса чи тофу збалансують вуглеводи”, – поділилася експерт.
Джерело sutura.org.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!