Даруємо знижку -10% по промокоду HALAT5
Дієтологіня назвала безпечну норму хліба на день
Дієтологіня розповіла про норму хліба, яка не здатна негативно вплинути на здоров’я та фігуру. Під час придбання продукту необхідно звертати увагу на його склад.
Для чоловіка нормою вживання хліба є 150-200 р. для жінок досить 100-150 г. для дітей норма залежить від віку, проте середній показник становить 50-60 г. хвороби.
У хлібі містяться вуглеводи, а також харчові волокна та витамини. Зокрема, продукт може бути збагачений витаминами групи В і магнієм. При вживанні білого хліба з муки вищого ґатунку рекомендується вводити щоденний підрахунок калорійності.
У меню необхідно додати цільнозернові нерафіновані продукти. За словами дієтолога, хімічні компоненти в продукті не здатні нашкодити здоров’ю людини.
“Склад хліба повинен починатися з цільнозмеленої муки чи обдирної. Також можуть бути різні зерна, пластівці злакових. Хімічні покращувачі не шкідливі”, – зазначила лікарка.
Дієтологія Анжеліка Дюваль не згодна з точкою зору Круглової. Під час придбання продукту потрібно з’ясувати, чи є в складі сахар, дріжджі та біла мука. При мінімальній кількості інгредієнтів хліб є набагато кориснішим. Дієтологіня згодна, що дріжджі не є вредними для здоров’я людини. Наукові дані з цього приводу відсутні.
Джерело medicalanswers.com.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!