Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Дієтологіня назвала продукт, який знижує ризики розвитку раку кишечника
Дієтологіня розповіла про дослідження американських вчених, що показує який продукт харчування допомагає у профілактиці раку товстої кишки.
Фахівець пояснила, що експеримент вчених полягав у додаванні до раціону піддослідних щурів шпинату. Відзначається, що тварини були схильні до утворення у товстій кишці поліпів. Як виявилося, вживання рослини сприяло зниженню запальних процесів в органах гризунів.
У зв’язку з цим, дієтологія рекомендує регулярно вживати в їжу шпинат. Проте, вона наголосила, що перед таким коригуванням раціону необхідно враховувати індивідуальні особливості людини.
Так, рослина в меню слід скоротити до одного-двох прийомів за тиждень тим, у кого відзначається підвищений рівень сечової кислоти.
Джерело lady.kyiv.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!