Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5

Головна unsorted Дієтологіня назвала продукт, який знижує ризики розвитку раку кишечника

Дієтологіня назвала продукт, який знижує ризики розвитку раку кишечника

Дієтологіня розповіла про дослідження американських вчених, що показує який продукт харчування допомагає у профілактиці раку товстої кишки.

Фахівець пояснила, що експеримент вчених полягав у додаванні до раціону піддослідних щурів шпинату. Відзначається, що тварини були схильні до утворення у товстій кишці поліпів. Як виявилося, вживання рослини сприяло зниженню запальних процесів в органах гризунів.

У зв’язку з цим, дієтологія рекомендує регулярно вживати в їжу шпинат. Проте, вона наголосила, що перед таким коригуванням раціону необхідно враховувати індивідуальні особливості людини.

Так, рослина в меню слід скоротити до одного-двох прийомів за тиждень тим, у кого відзначається підвищений рівень сечової кислоти.

Джерело lady.kyiv.ua

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!

Какой школьный рюкзак выбрать своему ребенку.